SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN ALUMINIUM, TECHNISCHE               KUNSTSTOFFEN EN COMPOSIETEN


  Ons bedrijf

  ATIMA TPIM is het resultaat van de fusie van de competenties van ATIMA en TPIM in 2004 en groeide al snel uit tot een toonaangevende speler in de sector van bewerkte producten voor de staal-, luchtvaart-, spoorweg-, medische en nucleaire industrie. ATIMA TPIM is gevestigd te Pepinster in de provincie Luik, behaalt 70 % van zijn omzet in het buitenland en werkt nauw samen met de belangrijkste internationale staalgroepen.

  Onze expertise

  Wij maken alle soorten stukken en uitrusting in composietmaterialen, kunststof en aluminium op maat. Dankzij een investeringsbeleid dat gebaseerd is op innovatie en competitiviteit kunnen wij u geavanceerde uitrusting ter beschikking stellen die garant staat voor een hoger rendement en een ongeëvenaarde afwerkingskwaliteit.

  Onze service

  Een team van 30 medewerkers staat voor u klaar om aan uw verwachtingen te voldoen binnen de grenzen van uw budget en specificaties. Dankzij onze rationele organisatie, gestoeld op efficiëntie en een snelle respons, bent u zeker van het kortst mogelijke verwerkings- en productieproces, zowel in België als in het buitenland.

  Maak kennis met onze producten...